КОНТАКТ

Доколку сакате може да испратите порака користејќи ја контакт формата.

ЛОКАЦИЈА

АДРЕСА

Булевар Туристичка 44-3/1
Охрид 6000, Македонија

Телефон: +389 46 260 554, +389 70 304 565

Email: suzana_izida@yahoo.com

Skype: izidaohrid

Работно време

Понеделник - Сабота (09:00 - 21:00)
Недела (само со закажување)